Legfrissebb MX EB nevezési lista / Latest MX Ech entry list

* Spoiler alert *

 

Nem várunk tovább! Íme a hétvégi kiskunlacházi MX EB nevezési listái az aktuális állás szerint (publikus verzió). Amint beérkeznek újabb nevezések a várt bolgár, román, osztrák és szlovén csapatoktól, frissítjük a listát. Addig is, jó esélylatolgatást kívánunk!

(Még mindig fogadunk el nevezéseket.)

 

EMX Open entry list, Kiskunlacháza

EMX 65cc SE zone entry list, Kiskunlacháza

EMX 85cc SE zone entry list, Kiskunlacháza

 

We don’t wait longer! Voilá, here are the current entry lists of the MX ECh in Kiskunlacháza this weekend (public version). As soon as we receive new entries from the awaited Bulgarian, Romanian, Austrian, and Slovenian teams, we’ll refresh the lists. In the meantime, enjoy calculating your odds!

(We are still accepting entries.)

 

Előzetes, program, nézői infó

A tavalyi újrakezdés után idén is rendez Motocross kontinensviadalt Magyarország. A 2018. április 28-29-én, Kiskunlacházán megrendezésre kerülő Motocross Európa-bajnokság az idei sorozat második fordulójaként igazi csemege és erődemonstrációs esemény lesz a felnőtt profi kontinentális Open, valamint a junior 65cc és 85cc Délkelet Európa zóna kategóriákban.

 

A felnőttek április 21-22-én kezdenek Szlovéniában. A kicsik már márciusban belehúztak a hagyományos görögországi szezonnyitóval, egy extrém viadallal. A mezőny tehát még friss, esélyekre a tavalyi teljesítmény alapján lehet következtetni. Vagyis eredmény és akció tekintetében bármit, illetve a legjobbakat várhatjuk az MX EB Open, 85cc és 65cc géposztályok 2018-as bajnoka címéért folyó harcban. A nevezés pillanatnyi állása szerint 10 ország 60 élversenyzőjét várjuk Kiskunlacházára a hétvégén. A mezőnyben szép számmal képviselteti magát a magyar delegáció. A junioroknál Grósz Gergő, Kovács Norbert, Liszka Roland, Técsi László és Zanócz Noel a forduló, később akár a bajnokság dobogójáért küzdenek. A felnőttek között Déczi Balázs, Hugyecz Erik és Szvoboda Bence célja pedig minél jobban megnehezíteni a külföldi MX EB éllovasok dolgát. Akik emlékeznek a tavalyi eseményekre, sejthetik, hogy a cseh, szlovák és ukrán versenyzők nem hagyják majd könnyen magukat. A névsort és az eddig lezajlott európai versenyeket elnézve kemény, sikerre éhes csapat érkezik Kiskunlacházára, ami garancia a hajmeresztő összecsapásokra, és hihetetlen crossozásra a terep, ember és gép képességeinek legvégső határán.

 

Pálya, program

A Kiskunlacházi Motocross Pálya Budapesttől 40 km-re található, az 51-es úton érhető el. A patinás pálya sík terepen fekszik, az 1800 m hosszú nyomvonalat 15 ugrató és 17 kanyar tarkítja. Karbantartott, felújított depó, és jó elhelyezkedésű nézőtér várja a kilátogatókat. Jegyek a rendezvény ideje alatt a helyszínen kaphatók. Az edzések április 28-án, szombaton 9:30-kor kezdődnek, majd 14:15-től zajlanak a kvalifikációs futamok. Április 29-én, vasárnap 8:30-tól Warm Up, és a 10:45-ös megnyitó ceremóniát követően indulnak a versenyfutamok 11:30-tól 17:30-ig.

Az MX EB program szüneteiben sem lesz teljes csönd: szombaton retró motocross show futamok, vasárnap pedig MX1-MX2 meghívásos verseny lesz.

 

Ha az időjárás kegyes marad hozzánk, kicsit felhős, 20°C körüli, meleg, tavaszi hétvégének nézünk elébe. Április 28-29-én tehát várunk a Kiskunlacházi Motocross Európa-bajnoki fordulóra mindenkit, akit bizserget a motorzaj és szédít a benzingőz, mert páratlan versenyben lesz része!


 

Info

Jegyek a helyszínen válthatók 2018. április 27. délutántól.

 

Felnőtt

Szombat: 1.500,- Ft

Vasárnap: 2.000,- Ft

Kétnapos: 3.000,- Ft

 

Gyermek 120cm alatt

Szombat: 1.000,- Ft

Vasárnap: 1.500,- Ft

Kétnapos: 2.000,- Ft

 

Részletes program letölthető innen.

www.000webhost.com