Csapjunk bele!

A FIM és a FIM Europe CMS bizottságok (motocross, supermoto, stb. szakágak) 2018-as naptár előkészítő ülésein is elismeréssel szóltak a 2017-es kiskunlacházi MX EB-ről, hogy tíz év kihagyás után olyan problémamentesen zajlott a verseny, mintha minden évben rendeznénk. A pozitív gondolatokat döntés követte, és a kérelmünknek megfelelően kapta meg Magyarország a 2018-as egyik összetett EMX forduló rendezési jogát. A decemberben közzétett naptárban a soraink:
2018. április 28-29. Kiskunlacháza (HUN), EMX Open és EMX 65-85cc Délkelet Zóna, a sorozatok második fordulója

 

Szabó Karcsival közösen, egyrészt ismét hálásan köszönjük mindenkinek a közreműködését a 2017-es akció teljesítésében, másrészt tessék piros betűkkel beírni a naptárba ezt a 2018-as tavaszi programot, mert Nélkületek ez sem sikerülhet!

 

Az EB versenykiírás kész, beadva, jóváhagyva. Minden praktikus információ és szükséges dokumentum elérhető az MX EB 2018 oldalon. Ha valami hiányzik, szóljatok.
Idén is lesz meghívásos verseny hobby kategóriában vasárnap, és valószínűleg retró MX show szombaton – részletek később.
A nevezésről szóló segédletet egy másik posztban tesszük ki, hamarosan. Addig lehet gondoskodni a MAMS licencek kiváltásáról…!

 

Comments are closed. Posted by: admin on

Tags:

www.000webhost.com